Műanyag redőny

Új típusú műanyag redőny.

Az "Új típusú" műanyag redőny egy új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában.Ami a küllemét illeti, ez a típusú redőny  azonosul az alumínium redőny formavilágával. Ebben a típusú redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával megnöveltük a redőny tartósságát és esztétikai látványát, továbbá lehetővé vált ezt a típusú redőnyt szúnyoghálóval kombinálni. Az új típusú műanyag redőnybe integrált szúnyogháló küllemileg és pénzügyi szempontból is okos választás.


Műszaki tartalom: Gyárilag színterezett, horganyzott tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott fémtengely, 53×22 mm-es gumikéderrel zaj csillapított műanyag lefutó.

 

 

 

 

Lehúzhatós szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny.

Az új fajta rendszerekben okos és gazdaságos választás a szúnyogháló és a redőny kombinálása.

Előnye abban mutatkozik meg, hogy egy redőnyben egyszerre két rendszer található. A redőnyben a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül mozgatható.


Műszaki tartalom: Gyárilag színterezett, horganyzott tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott fémtengely, antracit színű üvegszálas szúnyoghálóval kombinálva, 53×44 mm-es gumikéderrel és kefével ellátott műanyag lefutó.

 

 

 

Kérjen online árajánlatot vagy keressen minket bizalommal.

Árny-Véd Árnyékolástechnika
Telefon: 06-70/773-1946
E-mail: arnyved@gmail.com

Szolgáltatásaink: kiszállás, felmérés, pontos méretre gyártás, illetve felszerelés Budapesten és vonzás körzetében. Redőnyeinkre 1 év garanciát vállalunk. Előzetes árajánlatért kérjük, használja az online árajánlat kérő felületünket.

 

Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Árajánlatkérés

Név *:
E-mail: *:
Termékrészletezés/Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

 

 

 

 

 


 

Műanyag redőny,redőny,redőnyszerelés

 

 

 

 

 

 

 

 


Forgalmazott redőnytípusaink:

Műanyag redőny

Motoros redőny

Hőszigetelt Alumínium redőny


Új típusú Műanyag redőny:


 

Lamellák: 39 mm-es, műanyag, 100%-ban fedett redőnyléc.

Lefutó sin: 22mm x 53mm, műanyag vagy alumínium anyagból, zaj és rezgés csillapító kefékkel elltva.

Záróléc: alumínium záróléc alul gumírozva, két végén rejtett ütközővel ellátva, mely megakadályozza a redőnypalást túlhúzását.

A lindab tok egy rozsdásodás ellen lekezelt műanyag bevonatú acéllemez, mely tartósan ellenáll a környezeti hatásoknak. Védőfóliával van ellátva, melyet a szerelés után eltávolítunk. A 37 mm-es lamellák fedettek, így zárt állapotban jó fényzárást biztosítanak, emellett jó hőszigetelők is. Bármilyen nyílászáróra szerelhető, a tok egy része a nyílászáró méretétől függően látszódhat! Mozgatásuk történhet kézi erővel, 14mm-es hevederrel (gurtni) vagy 5mm-es zsinórral, melyet a nyílászárón vezetünk át.

A redőny lamellákat illetően több szín közül választhatunk, viszont leg tartósabbnak a káros környezeti és UV hatások ellen a mai napig a fehér bizonyult. Teraszok , előterek árnyékolására 10% ban átlátszó lamellákat is szoktak használni.


A hagyományos műanyag redőnnyel ellentétben itt acél tengely kerül beszerelésre, amely két oldalán csapágyazva van, biztosítva ezzel a tökéletes és ellenállás mentes működést.

Várható élettartam: 10-13 év

Fontos kiegészítője a szúnyogháló (kombi redőny), mely a redőnnyel egy tokba tekeredik fel, de külön lefutó sínnel rendelkezik. A lefutó sin mérete kombi redőny típusnál 40 x 53 mm.


 

                            Műanyag redőny  Műanyag redőny  Műanyag redőny  Műanyag redőny  Műanyag redőny  Műanyag redőny  Műanyag redőny  Műanyag redőny

 


Kézi vezérlők:

 

 

automata

 

(Gurtni és zsinór tároló automata)

 

fogantyú

(Zsinóros vezérlésű redőnyhöz használt un. fogantyú,mely segíti a redőny mozgatását)Kezdőoldal