Alumínium redőny

 

Hőszigetelt alumínium redőny

Komplett Alumínium redőny.

Lehúzható szúnyoghálóval kombinálva. 

Műszaki tartalom:

Csapágyazott fémtengely, léc elcsúszásgátló, alumínium szerelőfedeles tok. Alumínium, gumizott, zajcsökkentő redőnyvezető sín, alumínium záró lamella, rejtett ütköző, hőszigetelt alumínium redőny lamella, feltolásgátló. Igény szerint redőnybe épített lehúzható szúnyogháló. 3,9 mm-es hőszigetelt lamella.Mozgatása történhet:

Gurtnival, zsinórral, motorral, kapcsolós avagy távirányítós kivitelben, továbbá időkapcsolókkal.

 

Alumínium redőnyeink alapfelszereltségként feltolásgátlóval vannak ellátva.

 

 

 

 

 

 

Vakolható tokos alumínium redőny.

Lehúzható szúnyoghálóval kombinálva.

Épülő házának tervezésekor előnyös választás a "Vakolható tokos" alumínium redőny, ami szakszerű felszerelés esetén a lehető legjobb hőszigetelést biztosítja, és esztétikailag is előnyösebb, mivel a tokrendszer nem látható.

A tokrendszer elvakolásra kerül, ennek következtében az alábbi tulajdonságokat kínálja Önnek:

- A teljes elvakolás után a tok kintről nem látható.
- Ha szakszerű a beépítés, és megfelelően ki van alakítva a nyílászáró feletti rész, a redőny nem takar az üveg elé.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alumínium redőny alapszínek: fehér, barna.

Alumínium léc extra színek: beige, ezüst, szürke,

aranytölgy, mahagóni, dió, antracit, elefántcsont.

Lehetőség van a keret Rall színterezésére.

Lehetőség van komplett aranytölgy, dió, mahagóni színű redőny kialakítására is.

 

Színminták:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiváló minőségű hőszigetelt redőnylamella:                               Alumínium redőny feltolásgátlóval:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérjen online árajánlatot vagy keressen minket bizalommal.

Árny-Véd Árnyékolástechnika
Telefon: 06-70-773-1946
E-mail: arnyved@gmail.com

Szolgáltatásaink: kiszállás, felmérés, pontos méretre gyártás, illetve felszerelés Budapesten és vonzás körzetében. Redőnyeinkre 1 év garanciát vállalunk. Előzetes árajánlatért kérjük, használja az online árajánlat kérő felületünket.

 

Árajánlatkérés

Név *:
E-mail: *:
Termékrészletezés/Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

A redőny a lakóépületek hő és hangszigetelését, illetve biztonságát hivatott megoldani. A legelterjedtebb típusa a nyílászárók elé felszerelt külső tokos vagy beépített, vakolható tokos alumínium redőny. Műanyag, illetve hőszigetelt alumínium redőnypalásttal, kézi (gurtnis és zsinóros) vagy motoros vezérléssel. Kiváló hőszigetelési tulajdonságának köszönhetően miközben növeli az Ön komfort érzetét, kényelmét és biztonságérzetét, eközben még 15-20%-os költségmegtakarítást is jelenthet! A Poliuretán habbal töltött lamellák 7-8 fokos hőmérséklet különbséget is képesek eredményezni, így a meleg nyári vagy hideg téli napokon jelentősen hozzájárulnak a lakás kellemes klímájához. Alumínium szerkezetről lévén szó nincs korrózió, nem rozsdásodnak el a szerkezeti elemek, nem fakulnak ki a színek. Átlagos élettartalma egy alumínium redőnynek várhatóan minimum 20 év ! Motorizálásra is kiválóan alkalmas, így egyetlen gombnyomással vezérelheti redőnyeit , akár a fotelből. Intelligens vezérléseinknek köszönhetően időre programozott nyitási és zárási idő is beállítható közös és egyenkénti csatornákon egyaránt.

Szerkezeti felépítés:

 

Alul 20 fokban lecsapott, szögletes, vagy lekerekített  formájú alumínium tokkal, alapárban fehér színben.
A redőnylécek íves formájúak 39mm magassággal, (rendelhető 43 , 55 mm-es méretben is). Alapárban 5 -féle színből lehet választani (fehér, barna, bézs, ezüst, szürke). A palást nem színterezhető! A lefutósinek kefebetéttel vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral illetve redőnymotorral történik. Maximális mérete 39 mm-es lamellákkal: 300cm*300 cm, szélesebb lamellával ennél nagyobb is lehet.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:
138-as tokmagasság 160-cm redőny magasságig
165-ös tokmagasság 250-cm redőnymagasságig
180-as tokmagasság 300-cm redőnymagasságig

Leengedett állapotban kívülről a homorú oldalát látjuk a lamelláknak. Ennek a típusnak előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle kellemetlenséget az Ön otthonában.
Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméretek a következőképpen alakulnak:
138-as tokmagasság 100-cm redőny magasságig
165-ös tokmagasság 170-cm redőnymagasságig
180-as tokmagasság 250-cm redőnymagasságig


Vakolható tokos kivitel:


Tok: nem látható
Redőnylécek íves formájúak, 37 vagy 39mm magasak, (rendelhető 43 , 55 mm-es méretben is) alapárban 5 -féle színből lehet választani (fehér, barna, bézs, ezüst, szürke) A palást nem színterezhető.
Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér és barna színben választható. Az alumínium termékeket 25% felár ellenében a RAL  színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér és barna színben választhatók.


Ráépített tokos alumínium redőny


Zajszigetelési osztály:  4

"K" érték: K=0.6

Felépítés:

Tok: nem látható
Redőnylécek íves formájúak, 37mm-es, 39mm-es (rendelhető 43, 55  mm-es méretben is). A palást nem színterezhető.
A lefutósín mérete 33*14mm , alapárban fehér és barna színben választható.
Az alumínium termékeket 25% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér és barna színben választhatók.

Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés, biztonság:

A redőnytok belseje polisztirol habbal van kitöltve a hőhíd kialakulásának megelőzésére.
A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumival vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral, illetve redőnymotorral történik. Ennek a típusnak a jellegzetessége, hogy az ablak tetejére ültetve kerül beépítésre, a szerelődobozhoz a későbbiekben csak belülről lehet hozzáférni. Maximális mérete 37mm-es lamellákkal: 300cm*3000 cm, szélesebb lamellával ennél nagyobb is lehet.

Tok méret:
210-es tokmagasság 300-cm redőny magasságig

Leeresztett állapotban kívülről a lamellák domború oldalát látjuk.

Kínáljuk motoros meghajtással, illetve mind a műanyag és a hőszigetelt alumínium palást beépíthető a ráépített tokos redőnyszerkezetbe is !


Biztonsági kiegészítőként, redőnyeinket kérheti reteszelhető záróléccel, így belülről rögzíthető a redőny, megakadályozva ezzel a palást kívülről történő felemelését.

 

Zárható záróléc

 

Tartozékok, kiegészítők, vezérlők mindkét redőnytípushoz:

 

szúnyogháló

 

(Szúnyoghálós  (KOMBI)kivitel esetén beépített mozgatható háló)

 

automata

 

(Gurtni, illetve zsinórtároló automata)

 

fogantyú

(Zsinóros vezérlésű redőnyhöz használt úgynevezett  fogantyú,mely segíti a redőny mozgatását)


Motoros redőny

 Kezdőoldal

 


Redőny,ablak,ajtó,nyílászáró,szúnyogháló,árnyékolástechnika,műanyag redőny, - Aluplast nyílászárók,műanyag redőny,hőszigetelt alumínium redőny,motoros árnyékolók...