Motoros Redőnykapu

 

Motoros redőnykapu

 

 

 

Alkalmazható garázsok, teraszok, előterek és egyéb épületek lezárására. Kiválóan szerelhető falsíkra és két fal közé egyaránt, új és régi épületekhez. A szerkezet az épület külső és belső falsíkjára is felszerelhető egyaránt. Kedvezőbb költségű megoldást kínál a garázsajtóknál, ám hatékonyságában majdhogynem megegyezik vele.

 

Mérethatár: 5 m  x 3,6 m

 

Előnyei:

 

-Optikai védelem,

 

-Napsugárzás elleni védelem,

 

-Időjárás elleni védelem,

 

-Hang és hőszigetelés,

 

-A korrózióálló anyagoknak köszönhetően hosszú élettartam.

 

-Költségkímélőbb az elektromos garázsajtónál,ám ugyanolyan hatékony.

 

A motoros redőnytok anyaga alumínium lemez, mely két részből tevődik össze.A  szerkezet elülső fele  lenyitható (szerelőfedél). A lefutó sin, melyben a lamellák közlekednek szintén alumíniumból készülnek,belsejében kefe, illetve gumi található. A redőnypalástot 50 , 60 vagy 70 cm átmérőjű acéltengely tartja, melybe a hajtó motor is beépítésre kerül. A redőnypalást a szokásos 37 mm magas helyett, masszívabb 55 vagy 77mm-es hőszigetelt alumínium lamellákból áll, legvégén gumizott alumínium záróléccel. A tok méretei a redőnykau magasságától függően 250, 300, 350 mm magasságú lehet.

A lamellák a következő színekben érhetőek el: fehér, ezüst, szürke, bézs, sötétbarna, barna, erdő zöld.

Külön kérésre rendelhető: - aranytölgy és sötét faerezetes színekben is.

A redőnytok és a lefutósínek színterezhetőek a RAL színskála szerint  + felár ellenében!

 

Meghajtás:

 

redőnymotor

 

ky

 

Rojaflex redőnymotor

 

Redőnymotor választékunk:

 

Rojaflex motorok

Ky motorok

 

A redőnykapu meghajtására NHK-s csőmotort alkalmazunk,ez a típus egy kézi vészhajtókarral rendelkezik,így áramszünet esetén is működtethető a redőnykapu kézi erővel!Két opció áll rendelkezésükre:

 

-vezetékes motor,

-beépített rádióvezérlésű motor.

A mozgatandó felület nagyságától függően 30Nm-től - 120Nm-ig terjedő nyomatékkal rendelkező motorok  állnak rendelkezésre és választhatunk fel és le irányban akadályérzékelős motorok közül is egyaránt.

 

Vezérlés:

 

A vezérlés tekintetében két variációt kínálunk:

 

fali kapcsolós:

 

kapcsoló


távirányítós:

 

Roajflex távirányító

 


 

Távirányítós  vezérlés esetén lehetőség van több csatornás távirányító használatára,így számos motoros árnyékoló vezérelhető egyetlen távirányítóról,melyen beállítható tetszőleges időprogram is.


Kezdőoldal