Elero Motorok és vezérlések

Elero redonymotor, redonymotor,elero napellenző motor, elero távirányító, akadályérzékelős redőnymotor, elero vezérlések

A Motorok és vezérlések árai 10%-kal csökkentek !!!

 


A német Elero GmbH 50 éve gyárt árnyékoló mozgató motorokat és vezérléseket. Intelligens vezérlőegységek és motorok széles választéka. Jelenlét-szimulációs és időprogramos rendszer az illetéktelen behatolók megtévesztésére. Kétirányú Akadályérzékelés a nem kívánt károsodás elkerülésére, bidirection kétirányú kommunikációs rendszer!

Motoros redőnyökkel kapcsolatos fogalmak

Motoros redőny, roletta, napellenző, redőnykapu motorok:

VariEco motorok:

eleroMechanikus végállás beállítású csőmotorok, redőnyök, roletták és napellenzők mozgatásához. Vezetékes motor család, mely vezérlése történhet fali kapcsolóval, illetve rádióvevő rákötése esetén távirányítóval. 230V hálózati feszültségről üzemel, megbízható működésű, masszív csőmotorok. Fordulatszámuk 12 - 17 fordulat / perc, függően a különböző nyomatékú és átmérőjű motoroktól.


Az alábbi változatokban érhető el:

VariEco S (5, 8, 12 Nm nyomatékkal, 40mm átmérőjű tengelyhez)

VariEco M (10, 20, 30, 40, 50 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)

VariEco L (60 és 80 Nm nyomatékkal, 70mm átmérőjű tengelyhez)

VariEco T11 ( 100 és 120 Nm nyomatékkal, 70mm átmérőjű tengelyhez)


VariEco-868 motorok:

Mechanikus végállás beállítással és beépített rádióvevővel rendelkező motorcsalád, redőnyök, roletták, napellenzők mozgatásához. Vezérlésük történhet kézi illetve fali távirányítóval vagy rádióadóval. Kiegészítőként kapcsolható hozzá szél és fényérzékelő. 230V hálózati feszültségről üzemelő, megbízható, masszív felépítésű motorcsalád. Fordulatszámuk az átmérőtől és a nyomatéktól függően 14 és 17 fordulat/perc.

Az alábbi változatok rendelhetők:

VariEco S-868 ( 5, 8, 12 Nm nyomatékkal, 40mm átmérőjű tengelyhez)

VariEco M-868 (10, 20, 30, 40, 50 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)

VariEco L-868 ( 60 és 80 Nm nyomatékkal, 70mm átmérőjű tengelyhez)


RolTop akadályérzékelős motorok:

Akadályérzékelővel ellátott, elektrónikus végállás állítású, vezetékes motorocsalád redőnyök, napellenzők mozgatására. Vezérlésük fali kapcsolóval, illetve rádióvevő rákötése esetén távirányítóval is történhet. 230V hálózati feszültségről üzemelő, megbízható, masszív motorcsalád. Fordulatszámuk 14 fordulat/perc. Mozgás közben folyamatos nyomatékérzékelés és akadály érzékelése esetén azonnali megállás.

Az alábbi változatai rendelhetők:

RolTop M (10, 20, 30 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)

RolSmart M rövid csőmotor ( 10 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)

RolTop D+M ( 10, 20, 30 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)


RolTop - 868 motorok:

Akadályérzékelős, beépített rádióvevős, elektronikus végállás beállítású motorcsalád. Vezérlésük távirányítóval vagy fali  jeladóval történhet, kiegészítőként szél és fényérzékelőkkel egészíthetőek ki. 230V hálózati feszültségről üzemelő, masszív, megbízható motorok. Fordulatszámuk az átmérőtől függően 14 - 17 fordulat/perc. Folyamatos nyomatékérzékelés mozgás közben, akadály érzékelése esetén azonnal megáll.

Az alábbi változatokban kapható:

RolTop S-868 (5, 8, 12 Nm nyomatékkal, 40mm átmérőjű) tengelyhez)

RolTop M-868 (10, 20, 30 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)

RolTop D+M-868 ( 10, 20, 30 Nm nyomatékkal, 50 és 60mm átmérőjű tengelyhez)


SunTop napellenző motorok:

Elektrónikus végállás beállítású motorok kizárólag napellenzők mozgatására. 230V hálózati feszültségről üzemelő, 14 fordulat/perces fordulatszámú motorok. Masszív felépítésüknek köszönhetően megbízhatóak és hosszú élettartalmúak. Vezetékes és beépített rádióvevős változaban kapható, 63, 70, 78mm átmérőjű adapterrel. Vezérlésük a típustól függöen történhet távirányítóval illetve fali kapcsoló segítségével, kiegészíthetők szél érzékelővel.

SunTop M vezetékes motor ( 10, 20, 30, 40, 50 Nm nyomatékkal)

SunTop M-868 rádióvevős motor (10, 20, 30, 40, 50 Nm nyomatékkal)


Nhk motorok:

Mechanikus végállás beállítású, kézi vészhajtó karral ellátott motorok redőnykapuk és napellenzők mozgatásához. Masszív felépítésű, megbízható motor 14 fordulat/perces fordulatszámmal. 230V hálózati feszültségről üzemel, vezérlése történhet fali kapcsolóval a vezetékes változatnál, illetve távirányítóval a rádiós változatnál. A kézi vészhajtó karnak köszönhetően áramszünet esetén is mozgatható a szerkezet eyg kurbli segítségével, kézi erővel.

T9 Nhk vezetékes motor ( 20, 30, 40, 50 Nm nyomatékkal, 60, 70, 80mm átmérőjű tengelyhez)

T11 NHK rádióvevős motor ( 60, 80, 100, 120 Nm nyomatékkal, 70, 80, 85mm átmérőjű tengelyhez)
 

Letölthető Dokumentumok:

acs_e_motor_vegallas_beallitasa.pdf

solotel_hasznalati_utasitas_hu_stand_05_06_.pdf

variotel_2_ba_anleitung_de_stand_0709_.pdf

tempotel_2_ba_utmutato_18202.0001_hu_0911_.pdf

 

 

Elero

 

Elero vezérlések és kiegészítők:

 

EleroSoloTel egy univerzális 1 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy fali tartót. A vezérlés fekete, ezüst és fehér színben érhető el.

 


 


 

 

 

Elero

 

MonoTel2 egy univerzális 1 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. Minden távirányító tartalmaz egy mágneses fali tartót. A vezérlés szürke, ezüst és fehér színben érhető el. Led-es visszajelzésének köszönhetően képes a kétirányú rádiókommunikációra a motorral.

 


 


 


 

EleroVarioTel2 egy univerzális 5 csatornás távirányító, mely redőnyök, roletták, zsaluziák és napellenzők vezérlésére alkalmas. A szél és fényérzékelőhöz párosítva is használhatjuk. Minden távirányító tartalmaz egy mágneses fali tartót. A vezérlés szürke, ezüst és fehér színben érhető el. Led-es visszajelzésének köszönhetően képes a kétirányú rádiókommunikációra a motorral.

 

 

 

 

 

 

EleroTempoTel2 egy 10 csatornás kézi távirányító, mely tartalmaz egy mágneses fali tartót. Szürke, ezüst és fehér színben érhető el.Világító kék LCD kijelzővel rendelkezik, melyben egy magyar nyelvű menü segítségével időre is programozhatja az összes árnyékolóját. Minden helység és berendezés elnevezhető. A távirányítóján minden pillanatban követheti árnyékolóinak pontos helyzetét a BIDIRECTION rendszer végett. A TempoTel2 2012-ben az árnyékolástechnikai vezérlések csúcsát jelenti.

 

 

 

 

 

 

EleroAero-868 egy fény- és szélérzékelő napellenzőhöz és zsaluziához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenység. Teljesen vezeték nélküli köszönhetően a beépített napcellájának. Az átlátszó burkolat belerejti környezetébe.


 

 

 

 

 

EleroSensero-868 egy fény- és szélérzékelő napellenzőhöz és zsaluziához. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenység. Az átlátszó burkolat belerejti környezetébe. Opcionálisan esőérzékelővel együtt is elérhető.

 

 

 

 

 

 

EleroProtero-868 egy szélérzékelő napellenzőhöz. Rádiós rendszer bővíthető ezzel az érzékelővel, egy távirányítóval együtt. Állítható érzékenység. A rezgésérzékelőt a napellenző homlokprofiljára kell rögzíteni, így láthatatlanul védi árnyékolóját szél esetén.


 


 


 

 

 

EleroLumo-868 egy tapadókorongos, elemmel működő védelmi vezérlés. Az érzékelőt feltapasztja belülről az üvegfelületre, amely méri az odaeső fénysugarakat, és a beállított érték elérésekor leengedi a redőnyöket. Abban az esetben ha kívülről rezgést érzékel, mert illetéktelenek akarnak bejutni az ingatlanba, azonnal lezár.

 

 

 

 

 

 

EleroVarioTec-868 falikapcsoló segítségével rádióssá alakíthatja át, a már meglévő árnyékolóit. Csak kicseréli régi kapcsolójára és így megmarad a fali vezérlés, ugyanakkor egy távirányítóval is mozgathatja árnyékolóját.

 

 

 

 

 

 

 

 

EleroAstroTec-868 egy fali időkapcsoló vezérlés, mely egyedi illetve csoportvezérlésként is használható minden típusú rádiós árnyékolóhoz. Magyar nyelvű menüvel rendelkezik, melynek segítségével akár napi négy mozgatást is beállíthat a szabadságprogramon felül.


 


 


 


 Rojaflex motorok

Ky motorok

Kezdőoldal