• Motoros árnyéklók

Alumínium redőny

Alumínium redőny szerelés és javítás

Tovább

Motoros redőny

Motoros redőny szerelés és javítás

Tovább

Műanyag redőny

Műanyag redőny szerelés

Tovább

Szúnyogháló

Szúnyoghálós rendszerek, szúnyogháló szerelés, készítés

Tovább

Szalagfügggöny

Szalagfügggöny szerelés

Tovább

Napellenző

Napellenző szerelés

Tovább

Motoros napellenző

Motoros napellenző szerelés

Tovább

Árajánlatkérés

Online árajánlatkérés

Tovább

Minőség és garancia

Az alumínium redőny szerkezetekről bővebben: Alumínium redőny. A csőmotort a redőny tengelyében helyezzük el és a tok oldalához kerül rögzítésre. Az alumínium redőny szerkezet nem csak ellenállóbb, biztonságosabb, de kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Kiegészíthető merev feltolásgátlóval melyet a redőnypalást és a tengely összekapcsolására használunk az acélpánt helyett. A feltolásgátló nem engedi a redőnyt felemelni leengedett állapotban, igy megakadályozza az ingatlanba való bejutást! Összegezve elmondhatjuk tehát, hogy a klimatizálás, biztonság, komfort mind elérhető egyetlen gombnyomással!

 

Mára nagy mértékben elterjedt a motoros redőnyök és motoros árnyékolók használata. Széles a kínálat a piacon, így az ügyfelek igényinek maximálisan megfelelő komplett szerkezeteket tudunk kínálni. Motoros redőnyről révén szó, számos variáció közül választhatunk! Fali kapcsolós , vezetékes rendszer, vagy rádió vezérelt távirányítóval működtethető rendszer. Elektronikus végállás beállítási lehetőség vagy mechanikus. Akadályérzékelős redőnymotor, köztes opció beállítási lehetőséggel vagy normál redőnymotor. Intelligens vezérlések egész sora áll rendelkezésre : programozható időkapcsolók, időprogramos távirányítók, melyekkel előre megadott időpontban elérhető nyitást és zárást állíthatunk be motoros redőnyeinknek, illetve redőny csoportjainknak. Több csatornás távirányítók, melyeken a külön helyiségeket csoportokként vagy egyenként is beállíthatjuk.

Motoros redőnyökkel kapcsolatos fogalmak

Redőnymotorokról általánosságban:

Két kategóriába sorolhatjuk a redőnymotorokat. Vezetékes, fali kapcsolós redőnymotorok és rádió vezérelt redőnymotorok. Fali kapcsolós rendszereknél az irányítás a falon elhelyezett kapcsolóval történik, de lehetőség van egy külső rádióvevő beszerelésével a távirányítóval való működtetésre is. rádió vezérelt motoros redőnyöknél a vezérlés egy kézi vagy fali távirányítóval történik, így akár a fotelből vezérelheti árnyékolóit kedve szerint. A mozgatandó felület nagyságától és súlyától függően rendelkezésre állnak különböző nyomatékú redőnymotorok. A legkisebb ezek közül a 10 Nm nyomatékú, ezt követi a 13 Nm-es nyomatékkal rendelkező redőnymotor, melyet terasz ajtókhoz, nagy magasságú kétszárnyú nyílászárókra szerelt motoros redőny mozgatásához használunk. A 13 Nm-es típust követi a 20, 30, 50 Nm-es típus, melyek motoros napellenzők, motoros redőnykapuk és garázs redőnyök mozgatására használunk. Redőnykapuk, garázsredőnyök és motoros napellenzőkhöz úgynevezett NHK motort ajánlunk. Ez a típus rendelkezik egy kézi vészhajtó karral, így áramszünet esetén kézi erővel, egy kurbli segítségével mozgathatjuk a szerkezetet, tehát nem fordulhat elő, hogy vihar esetén a napellenzőnket nem tudjuk betekerni, megvédve az erős szél és eső ellen, vagy redőnykapuval lezárt garázsunkból nem tudunk kihajtani, illetve behajtani gépkocsinkkal.

Vezérlések:

 

A legegyszerűbb vezérlő egység a fali kapcsoló, mely a vezetékes redőnymotorokhoz alkalmazható. Kérhető rugós, mely a megnyomást követően visszabillen, vagy billenő kapcsoló mely a megnyomott állapotban marad. Lehet süllyesztett vagy kiemelő kerettel ellátott változat is , ilyenkor elkerüljük a fal kivésésével járó kellemetlenségeket. Választható még fali rádióvevő, melyet vezetékes rendszerhez kapcsolhatunk, a fali kapcsolót kiváltva. ez az egység ellátja a fali kapcsoló szerepét, de emellett távirányítóval is vezérelhető, mivel a fali egység rádióvevőként is funkciónál. Ez esetben fali kapcsolós motoros redőnyünk távirányítós redőnnyé alakítható és a fali egység is használható bármikor. Vezetékes motoros redőny távirányítóssá alakításához külső rádióvevő beépítésére is van lehetőség,melyet a redőny tokjában oldalt helyezünk el. Ebben az esetben azonban a fali kapcsoló funkcióját veszti!

 

Távirányítók , fali jeladók:

 

Távirányítás esetén rádióvevős redőnymotorról beszélhetünk, vagy már meglévő vezetékes rendszer átalakított változatáról a külső rádióvevő segítségével. Távirányítóink között megtalálhatóak az 1, 5, 15 csatornás változatok. A távirányítók 433 MHz-en kommunikálnak, hatótávolságuk hozzávetőlegesen 100 méter, két falon keresztül. Fali változatban is választhatunk távirányítót. Ez a típus egy falra szerelt keretben van elhelyezve, ránézésre inkább hasonlít kapcsolóórára, de a keretből kivéve teljes értékű távirányítóként használható. Időprogramos, astro funkciós típust is választhatunk 1, 5, 15 csatornás változatban.


Alumínium redőny

Keresőszavak/cimkék:elero, elero redőnymotor, elero motorok,elero napellenző motor, motoros redőny, motoros napellenző, motoros redőnykapu, redőnymotor, redőnymotor budapest, motoros redőny budapest, motoros redőny érd, motoros redőny javítás, Ky redőnymotor, Ky napellenző motor, Ky redőnymotor budapest, akadályérzékelős redőnymotor, motoros redőny árak, Napellenző ponyvák, motoros napellenző budapest, alumínium redőny, alumínium redőny budapest, nyílászáró csere, redőny, műanyag redőny, nyílászárók, elektromos redőny, redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, elero, ky-motor, elero motorok, elero vezérlés, ky vezérlés, motoros redőny, nyílászárók, redőnymotor, csőmotor, műanyag nyílászárók, nyílászáró csere, ablak, ajtó, műanyag ajtó, ablak csere, ablak beépítés, nyílászáró beépítés, redőnyszerelés, redőnyjavítás, motoros redőny érd, motoros redőny, szalagfüggöny, szalagfüggöny szerelés, napellenző, napellenző érd, napellenző szerelés, szúnyogháló, szúnyogháló ablakra, szúnyogháló ajtóra, rolós szúnyogháló, szúnyogháló érd, nyílászáró érd, nyílászáró budapest, műanyag ablak.


Redőny,ablak,ajtó,nyílászáró,szúnyogháló,árnyékolástechnika,műanyag redőny, - Aluplast nyílászárók,műanyag redőny,hőszigetelt alumínium redőny,motoros árnyékolók...

Kapcsolat:

Árny-Véd
Árnyékolástechnika

E-mail:

arnyved@gmail.com

YouTube

Megosztás