Szúnyoghálók,fix keretes,rolós,pliszés hálók.

Redőny,ablak,ajtó,nyílászáró,szúnyogháló,aluplast,napellenző.., - Nyílászárók,ajtó,ablak,műanyag redőny,alumínium redőny,motoros redőny....

Célja a rovarok lakásba való bejutásának megakadályozása a nyílászárókon keresztül. Az évek alatt több praktikus típussal is bővült a termékpaletta ,így minden kedves ügyfelünk  a neki leg szimpatikusabb terméket választhatja. A fix műanyag keretes háló kivételével,többi típusoknál választható a színterezési opció a RAL színskála alapján!

Színterezési felár: 35%

                                       

                             Fix szúnyogháló:

Műanyag UV stabil, illetve alumínium kerettel, feszített UV stabil, üvegszálas,antracit szürke hálóval. Szerelhető a nyílászáró külső felületére és a falcba egyaránt.

fix szúnyogháló

                            Mobil szúnyogháló:

Függőleges mozgatású visszahúzó rugóval ellátott hálós szerkezet, mely egy 5cm x 5cm vastag alumínium tokban helyezkedik el. A hálós rész a két oldalon kefézett alumínium sínekben fut és alul a hálóakasztóval összekapcsolva lehet fixálni a zárt pozíciót.

 

Oldalhúzós szúnyogháló ajtó:

Szerkezete és felépítése megegyezik a mobilhálóéval, működtetése azonban nem függőleges, hanem vízszintes irányú. A zárt állapotot ellentétes pólusú mágnescsíkok biztosítják. Rendelhető simpla és kétszárnyú ajtók esetében dupla tokos (kétszárnyú) kivitelben is. Utóbbi változatnál az egyik oldal két rögzítővel fixálható és az ellentétes oldalt lehet ki és behúzni.

rolós szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó:

Vastag, masszív, de ugyanakkor könnyű alumínium kerettel készült. "Z" alakú keresztosztással ellátott, mely egyben fogantyúként is funkcionál. Rendelhető sima illetve rugós zsanérral.

nyíló szúnyogháló

Pliszés szúnyogháló:

Nagy felületű ajtók és ablakok lefedésére. Zsinóros és láncos kivitelben, vízszintes és függőleges mozgatású vagy két oldalról húzható típusai ismertebbek. Strapabíró hálós szerkezet (nem szakad ki olyan könnyen, mint a sima háló, ha véletlenül nekimennek). A háló harmonika szerűen gyűjtődik.

pliszé


Redőny

Kezdőoldal